مواد لازم سالاد ماکارونی با طرز تهیه ای خوشمزه
- خیار شور 200 گرم
- هویج 2 عدد بزرگ
- ماکارونی فرمی 1 بسته
- فلفل دلمه 1 عدد
- نخود سبزپخته شده 200 گرم
- ذرت شیرین پخته شده 250
- گرم
- ژامبون مرغ 300 گرم
- لیمو ترش 1 عدد
- سس مایونز 500 گرم
- روغن زیتون نصف ته استکان قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به میزان کافی
طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی
برای پخت سالاد ماکارونی ابتدا ماکارونی ها را در ظرف آب جوش که به آن روغن زیتون، زرد چوبه و نمک اضافه کردیم میریزیم تا بیشتر از حد معمول که زمان پخت ماکارانی هاست بپزد تا کاملا نرم شود.
بهتر است در آبی که برای پخت ماکارونی آماده کردیم روغن و نمک بیشتری بریزید تا طعم ماکارانی ها بهتر شود.سپس ماکارانی ها را هنگام آبکش کردن چند بار با آب خنک بشویید تا کاملا سرد شوند.
بقیه مواد ترکیبی را که شامل نخود فرنگی، ذرت،ژامبون نگینی خرد شده،فلفل دلمه ریز خرد شده،هویج رنده شده که البته بهتر است با دنده درشتر رنده شود و خیار شور نگینی خردشده و ماکارانی پخته آماده شده مخلوط میکنیم.
برای درست کردن سس سالاد ماکارونی ابتدا در ظرفی سس مایونز را می ریزیم و به آن فلفل سیاه و آب لیموی تازه گرفته شده اضافه میکنیم و هم میزنیم و به داخل بقیه مواد ترکیب شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد در کنار هم میکس شوند.
سالاد ماکارونی آماده شده را در ظرف سر پوشیده مورد نظر بریزید و به مدت یک ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری کنید و بعد نوش جان کنید.
نکاتی برای تهیه ی سالاد ماکارونی:
•
سس سالاد را بیشتر بگیرید زیرا بعد از اینکه سرد شد سس به خورد سالاد می رود و خشک
می شود.
•
خرد کردن یا رنده کردن مواد کاملا سلیقه ای است.
•
اگر رنگ نخود فرنگی برای شما مهم نیست می توانید آن ها را به روش ساده بپزید.
برای پخت ماکارونی، سالاد
ماکارونی مراقب باشید ماکارونی ها زیاد از حد نپزند زیرا خرد می شوند و ظاهر سالاد
ماکارونی تان بد می شود و مزه ی آن هم خوب نیست.
•
برای پخت سالاد ماکارونی می توانید از کلم بنفش استفاده کنید که در این صورت نباید
رنده شوند و باید به صورت ریز خرد شوند.
•
در صورت تمایل می توانید از فلفل دلمه ای رنگی استفاده کنید.
• برای زیباتر شدن شکل سالاد ماکارونی تان از پاستاهای رنگی استفاده کنید
نظرات
ارسال یک نظر